Projecten

Samen werken wij aan creatieve, innovatieve en effectieve oplossingen

Blended Finance

maatschappelijke publieke / private transities

Investeringen voor grote maatschappelijke transities worden gefinancierd vanuit subsidie- en investeringsfondsen, in combinatie met investeringen door private bedrijven en particulieren. In dit project zetten we onze techniek in om bedragen vooraf te oormerken, zodat vergissingen en misbruik worden voorkomen en verantwoording achteraf eenvoudiger wordt.

Lees meer

Social Fintech Alliantie

Schuldhulpverlening

Binnen de Social Fintech Alliantie werkt een aantal organisatie toe naar drempelloze, digitale hulp voor burgers met geldzorgen. Het doel van de alliantie is de juiste digitale ondersteuning voor iedere burger met geldzorgen mogelijk te maken. De partners werken daarbij binnen de alliantie samen om de verschillende oplossingen op elkaar aan te laten sluiten en om het gebruik van deze oplossingen te stimuleren. Buyproxy is één van de zes oprichters van dit platform.

Lees meer

Rubrico

Persoonlijke uitgaven

Samen met NPK Design en de TU Delft doen we bij verschillende doelgroepen onderzoek naar effectief en niet-zo-effectief financieel gedrag als het gaat om het behe(e)r(s)en van de eigen inkomsten en uitgaven. Op basis van dit onderzoek ontwerpen we een hulpmiddel voor gebruikers waarmee ze hun huishoudboekje op eenvoudige wijze op orde kunnen houden.

Lees meer

Common Centz

Schuldhulpverlening

In dit project ontwikkelen we een aanpak om mensen op een laagdrempelige wijze advies in te laten winnen over hun eigen financiële situatie.

Indien van toepassing worden suggesties gegeven voor verbetering van de eigen financiële situatie en/of de mogelijkheden voor persoonlijke ondersteuning.

Lees meer

De mogelijkheden zijn eindeloos

We zoeken continu op zoek naar partners voor nieuwe toepassingen
Interesse? Neem dan contact met ons op!

CONTACT